Мини пакет

Мини пакет
Пакетот Мини е најмалиот во групата на пакети за израбтка на веб страни и вклучува:

• Мини хостинг пакет (за првата година гратис)
• Регистрација на 1 .mk домен (пр. www.ime_na_firma.com.mk)
• 100 mb веб простор
• 10 емаил адреси (пр. ime@ime_na_vasa_firma.com.mk)
• Дневна емаил статистика за посетеноста на Вашата веб страна
• Редовна сигурносна копија во случај на губење на податоците
• Пријава на интернет страната на македонски интернет претражувач www.pogodok.com.mk
• Пријава на најголемиот интернет претражувач www.google.com
• Број на страници: 6
• Внесување и обработка на доставените текстови и фотографии
• Веб дизајн од готови шаблони

Цената на овој пакет е 18990,00 ден
Можна надоплата за оргинален веб дизајн

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management

 


Прати на пријателПоследни проекти

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="loadbody" loaddelay="0" notshowagain="0" notshowagaintime="0" dismissbuton="false" class="" captionText="" positions="bottom, right" display="show" src="/rainka.jpg,sam-8.jpg,sam-9.jpg,sam-10.jpg,sam-11.jpg,sam-12.jpg,sam-13.jpg,sam-14.jpg,sam-15.jpg,sam-16.jpg,sam-21.jpg,sam-23.jpg,sam-24.jpg,sam-25.jpg,sam-26.jpg"} {/highslide}