Поволностите на готовите пакети

Изработка на интернет страна од пакет, првенствено значи да се прилагоди на дефинирана големина и карактеристики на пакетот. Пакетите се поволни за сите кои сакаат брза и поволна изработка на интернет страна од готови шаблони на веб дизајн. Сите оние кои не се задоволни од шаблоните, можат да не контактираат и да им направиме оргинален веб дизајн, со доплата. Ако не се гледате во ниту еден пакет и имате потреба за комплексна и напредна интернет страна т.е. сакате индивидуален пристап, Ве молиме да ни се обратите со кратка спецификација на интернет страната на што ќе ви одговориме со понуда.
 


Прати на пријателПоследни проекти

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="loadbody" loaddelay="0" notshowagain="0" notshowagaintime="0" dismissbuton="false" class="" captionText="" positions="bottom, right" display="show" src="/rainka.jpg,sam-8.jpg,sam-9.jpg,sam-10.jpg,sam-11.jpg,sam-12.jpg,sam-13.jpg,sam-14.jpg,sam-15.jpg,sam-16.jpg,sam-21.jpg,sam-23.jpg,sam-24.jpg,sam-25.jpg,sam-26.jpg"} {/highslide}