Пакети

 

Мини пакет

Пакетот Мини е најмалиот во групата на паке...

 

Миди пакет

Миди пакетот Миди пакетот ги содржи сите на...

 

Макси пакет

Макси пакетМакси пакетот е наменет за сите ...

 

Хостинг

1 Домен контактирајте не Неогра...

Web Dizajn Teranetsolutions, Веб дизајн Теранетсолуции

teranetsolutions-customplans

Хостинг по Ваша мерка

Еден хостинг план неможе да го задоволи секого. Започни со основен пакет со пристојна цена и доплати само за работите кој ќе ги користиш. Дозоволете пакетот да се зголемува заедно со Вашата страна со флексибилноста за зголемување на планот во било кое време.

Повеќе...
 

Оптимизиран MySQL

Одлично оптимизираната MySQL база на податоци се наоѓа на посветен сервер за брзо процесирање и излез на податоци. Сите хостинг пакети вклучуваат 1 бесплатна MySQL 5 база.

Повеќе...
 
teranetsolutions-backup

Дневен бекап

Бекап на сите фајлови, бази и емаил сандучиња се прави на дневна база. Бекаповите се достапни на корисниците без никаква надокнада 30 дена од датата на барање.
 
access

Microsoft Access

Целосна поддршка за и неограничен број на MS Access бази со заштитен фолдер за базата. Сопствени DSN можат да бидат креирани за секоја база од контролниот панел.
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL


Прати на пријателПоследни проекти

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="loadbody" loaddelay="0" notshowagain="0" notshowagaintime="0" dismissbuton="false" class="" captionText="" positions="bottom, right" display="show" src="/rainka.jpg,sam-8.jpg,sam-9.jpg,sam-10.jpg,sam-11.jpg,sam-12.jpg,sam-13.jpg,sam-14.jpg,sam-15.jpg,sam-16.jpg,sam-21.jpg,sam-23.jpg,sam-24.jpg,sam-25.jpg,sam-26.jpg"} {/highslide}

Следни проекти

Регулаторна агенција Веб страна за агенција за регулирање на пазарот на железничките услуги
Авто Клуб Веб страна за љубителите на добри автомобили.Страната е во изработка
{jatabs type="modules" animType="animNone" style="quartz" position="top" widthTabs="120" heightTabs="25" width="100%" height="auto" mouseType="click" duration="1000" colors="10" module="ja-tabs" }{/jatabs}

Моментално посетители

Моментално има 17 посетители на страната