Пакети

 

Мини пакет

Пакетот Мини е најмалиот во групата на паке...

 

Миди пакет

Миди пакетот Миди пакетот ги содржи сите на...

 

Макси пакет

Макси пакетМакси пакетот е наменет за сите ...

 

Хостинг

1 Домен контактирајте не Неогра...

Web Dizajn Teranetsolutions, Веб дизајн Теранетсолуции

Cpay magento

Magento Cpay Модул

Магенто екстензија за користење на Cpay Македонија во електронското банкарство.

Повеќе...
 

Што е CRM

Customer relationship management или (CRM)  се методи кои компаниите ги користат за да комуницираат со своите клиенти. Овие методи вклучуваат обука на вработените и CRM софтвер. Се дава посебен акцент на повици од клиенти и емаил-ови на клиенти, но информациите собрани од CRM софтверот може да се користат за промоции, анкети или било кој начин да се дознае задоволството на клиентите.

Повеќе...
 

Поволностите на готовите пакети

Изработка на интернет страна од пакет, првенствено значи да се прилагоди на дефинирана големина и карактеристики на пакетот.
Повеќе...
 
teranetsolutions-customplans

Хостинг по Ваша мерка

Еден хостинг план неможе да го задоволи секого. Започни со основен пакет со пристојна цена и доплати само за работите кој ќе ги користиш. Дозоволете пакетот да се зголемува заедно со Вашата страна со флексибилноста за зголемување на планот во било кое време.

Повеќе...
 

Оптимизиран MySQL

Одлично оптимизираната MySQL база на податоци се наоѓа на посветен сервер за брзо процесирање и излез на податоци. Сите хостинг пакети вклучуваат 1 бесплатна MySQL 5 база.

Повеќе...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL


Прати на пријателПоследни проекти

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="loadbody" loaddelay="0" notshowagain="0" notshowagaintime="0" dismissbuton="false" class="" captionText="" positions="bottom, right" display="show" src="/rainka.jpg,sam-8.jpg,sam-9.jpg,sam-10.jpg,sam-11.jpg,sam-12.jpg,sam-13.jpg,sam-14.jpg,sam-15.jpg,sam-16.jpg,sam-21.jpg,sam-23.jpg,sam-24.jpg,sam-25.jpg,sam-26.jpg"} {/highslide}

Следни проекти

Регулаторна агенција Веб страна за агенција за регулирање на пазарот на железничките услуги
Авто Клуб Веб страна за љубителите на добри автомобили.Страната е во изработка
{jatabs type="modules" animType="animNone" style="quartz" position="top" widthTabs="120" heightTabs="25" width="100%" height="auto" mouseType="click" duration="1000" colors="10" module="ja-tabs" }{/jatabs}

Моментално посетители

Моментално има 47 посетители на страната