Мини пакет

Пакетот Мини е најмалиот во групата на паке...

 

Миди пакет

Миди пакетот Миди пакетот ги содржи сите на...

 

Макси пакет

Макси пакетМакси пакетот е наменет за сите ...

 

Хостинг

1 Домен контактирајте не Неогра...

Квалитетено SCSI / SAS складиште

hosting-scsiSCSI / SAS дисковите овозможуваат побрзо процесирање на податоци и поголема сигурност од SATA дисковите. Сите сервери се малку искористени со најмногу 200 корисници по сервер. Нашите сервери се со следниве спецификации:

* Dual Processor Quad Core / Dual Core Xeon или Opteron (4 - 8 Јадра вкупно)
* 4 GB - 8 GB RAM
* 10K / 15K SCSI / SAS / SATA Дискови
* RAID 1/5/10
* Redundant Напојувања
* 1 Hour Power Backup
* 30 Day Deisel Generator Power Backup
* Dedicated Database Servers

 


Прати на пријателПоследни проекти

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="loadbody" loaddelay="0" notshowagain="0" notshowagaintime="0" dismissbuton="false" class="" captionText="" positions="bottom, right" display="show" src="/rainka.jpg,sam-8.jpg,sam-9.jpg,sam-10.jpg,sam-11.jpg,sam-12.jpg,sam-13.jpg,sam-14.jpg,sam-15.jpg,sam-16.jpg,sam-21.jpg,sam-23.jpg,sam-24.jpg,sam-25.jpg,sam-26.jpg"} {/highslide}