Мини пакет

Пакетот Мини е најмалиот во групата на паке...

 

Миди пакет

Миди пакетот Миди пакетот ги содржи сите на...

 

Макси пакет

Макси пакетМакси пакетот е наменет за сите ...

 

Хостинг

1 Домен контактирајте не Неогра...

Declude Спам Филтер

teranetsolutions-hostingСите емаил сандачиња имаат моќен и ефективен спам филтер. Declude користи интелигентен филтер за го препознае спамот кој многу други филтри го сметаат за добар емаил блокирајќи 99% од несаканиот маил.

Declude нуди Емаил заштита на повеќе нивоа

Declude ги препознава заканите со кој се справуваат големите мрежи. Со овие закани се справува со одбрана на повеќе нивоаЧ

Boundary Layer Check

Првото ниво на одбрана е овозможено од твојот Емаил сервер. Ово вклучува можност од заштита наречена dictionary напад и Емаил harvesting.

Vulnerability Detection

Declude постојано ги проверува сигурносните пропусти на Маил серверот и на Маил клиентот.

Anti-Virus Protection

Declude е одговор за контрола на Антивирус над маил серверот.

 


Прати на пријателПоследни проекти

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="loadbody" loaddelay="0" notshowagain="0" notshowagaintime="0" dismissbuton="false" class="" captionText="" positions="bottom, right" display="show" src="/rainka.jpg,sam-8.jpg,sam-9.jpg,sam-10.jpg,sam-11.jpg,sam-12.jpg,sam-13.jpg,sam-14.jpg,sam-15.jpg,sam-16.jpg,sam-21.jpg,sam-23.jpg,sam-24.jpg,sam-25.jpg,sam-26.jpg"} {/highslide}