Мини пакет

Пакетот Мини е најмалиот во групата на паке...

 

Миди пакет

Миди пакетот Миди пакетот ги содржи сите на...

 

Макси пакет

Макси пакетМакси пакетот е наменет за сите ...

 

Хостинг

1 Домен контактирајте не Неогра...

SQL Server 2005

teranet-sqlserverОптимизиран SQL Server на посветен сервер со 1000 MB SQL база на податоци.

SQL базата на податоци може да се накнадно да се докупат за ниска месечна надокнада, во било кое време додека трае Вашиот хостинг пакет. Сите сервери користат SQL Server 2005 Standard SP2 или SQL Server 2008 Web со овозможен Full Text Search.

Нашите SQL Server бази се сетирани на моќен посветен сервер со бескпрекорни перформанси.

Максималната големина на секоја sql база е (1) ГБ. Ако е потребен додатен простор ве молиме да не контактирате.

Ремоте конекции

Сите инстанци на бази на податоци хостирани на Теранет Солуции имаат овозможено конекции за далечински пристап. Може да се користи или нашиот Web Data Manager или SQL Server Management Studio 2005/2008.

 

 


Прати на пријателПоследни проекти

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="loadbody" loaddelay="0" notshowagain="0" notshowagaintime="0" dismissbuton="false" class="" captionText="" positions="bottom, right" display="show" src="/rainka.jpg,sam-8.jpg,sam-9.jpg,sam-10.jpg,sam-11.jpg,sam-12.jpg,sam-13.jpg,sam-14.jpg,sam-15.jpg,sam-16.jpg,sam-21.jpg,sam-23.jpg,sam-24.jpg,sam-25.jpg,sam-26.jpg"} {/highslide}