Мини пакет

Пакетот Мини е најмалиот во групата на паке...

 

Миди пакет

Миди пакетот Миди пакетот ги содржи сите на...

 

Макси пакет

Макси пакетМакси пакетот е наменет за сите ...

 

Хостинг

1 Домен контактирајте не Неогра...

Оптимизиран MySQL

Одлично оптимизираната MySQL база на податоци се наоѓа на посветен сервер за брзо процесирање и излез на податоци. Сите хостинг пакети вклучуваат 1 бесплатна MySQL 5 база.

Секој хостинг пакет вклучува еднаMySQL 5 база. Додатни бази можат да се докупат за ниска месечна надокнада, или пак Вашиот хостинг пакет може да се надогради во било кое време. Моментално оптимизираната верзија на МySQL 5 се наоѓа на сервер со најмалку 4ГБ посветена меморија и на 15К ЅАЅ дискови. Нашите МySQL бази се сетирани на моќни посветени сервер со врвни перформанси. Овие бази не се хостирани на истиот сервер како веб серверот и дозволуваат ремоте конекции. МySQL големината на базата е делива со хостинг просторот.

 

 


Прати на пријателПоследни проекти

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="loadbody" loaddelay="0" notshowagain="0" notshowagaintime="0" dismissbuton="false" class="" captionText="" positions="bottom, right" display="show" src="/rainka.jpg,sam-8.jpg,sam-9.jpg,sam-10.jpg,sam-11.jpg,sam-12.jpg,sam-13.jpg,sam-14.jpg,sam-15.jpg,sam-16.jpg,sam-21.jpg,sam-23.jpg,sam-24.jpg,sam-25.jpg,sam-26.jpg"} {/highslide}