Мини пакет

Пакетот Мини е најмалиот во групата на паке...

 

Миди пакет

Миди пакетот Миди пакетот ги содржи сите на...

 

Макси пакет

Макси пакетМакси пакетот е наменет за сите ...

 

Хостинг

1 Домен контактирајте не Неогра...

Хостинг по Ваша мерка

teranetsolutions-customplansЕден хостинг план неможе да го задоволи секого. Започни со основен пакет со пристојна цена и доплати само за работите кој ќе ги користиш. Дозоволете пакетот да се зголемува заедно со Вашата страна со флексибилноста за зголемување на планот во било кое време.

Пакети кои целосно се надоградуваат по Ваша желба

Секој пакет кој го нуди Теранет Солуции целосно може да се конфигурира за да дозволи на корисниците да платат само за особините кои им се потребни и планираат да ги користат со нивните хостинг пакети. Секој план може да се конфигурира според потребата со помош на конфигураторот и може да се промени во било кое време додека трае договорот за хостирање.

Слединиве особини можат да се конфигурираат:

* Простор на дискот
* Bandwidth
* Поддомени
* Домаин алиаси (Domain Pointers)
* SQL Server бази
* MySQL бази
* E-mail сандачиња
* E-mail алиаси
* E-mail Mailing List Contact Size

 

 


Прати на пријателПоследни проекти

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="loadbody" loaddelay="0" notshowagain="0" notshowagaintime="0" dismissbuton="false" class="" captionText="" positions="bottom, right" display="show" src="/rainka.jpg,sam-8.jpg,sam-9.jpg,sam-10.jpg,sam-11.jpg,sam-12.jpg,sam-13.jpg,sam-14.jpg,sam-15.jpg,sam-16.jpg,sam-21.jpg,sam-23.jpg,sam-24.jpg,sam-25.jpg,sam-26.jpg"} {/highslide}