Мини пакет

Пакетот Мини е најмалиот во групата на паке...

 

Миди пакет

Миди пакетот Миди пакетот ги содржи сите на...

 

Макси пакет

Макси пакетМакси пакетот е наменет за сите ...

 

Хостинг

1 Домен контактирајте не Неогра...

Хостинг ѕа само 2499 ден

Задоволни клиенти

Teranet Solucii Hosting

Во Теранет Солуции се трудиме да овозможиме одлично хостинг искуство за секој клиент. Контатирајте на нашиот маил за да добиете персонална помош за сетирање на Вашиот хостинг пакет.

 

Хостинг по Ваша мерка

teranetsolutions-customplansЕден хостинг план неможе да го задоволи секого. Започни со основен пакет со пристојна цена и доплати само за работите кој ќе ги користиш. Дозоволете пакетот да се зголемува заедно со Вашата страна со флексибилноста за зголемување на планот во било кое време.

Повеќе...
 

Брз РНР хостинг

teranetsolutions-phpЦелосна Php5 поддршка на секој сервер со високи мемориски граници и флексибилни конфигурации за да ги задоволат потребите на повеќето php базирани апликации.
 

Оптимизиран MySQL

Одлично оптимизираната MySQL база на податоци се наоѓа на посветен сервер за брзо процесирање и излез на податоци. Сите хостинг пакети вклучуваат 1 бесплатна MySQL 5 база.

Повеќе...
 

ASP и ASP.Net 3.5 Хостинг

aspnetПоддршка на најновите .Net технологии вклучувајќи Asp.Net 1.1, 2.0, 3.5, AJAX, и Asp.Net 3.5 SP1. Целосно обезбедени, и секогаш брзи.
 

SQL Server 2005

teranet-sqlserverОптимизиран SQL Server на посветен сервер со 1000 MB SQL база на податоци.

Повеќе...
 

SQL Server 2008

MS SQL 2008 хостинг на посветен сервер за максимум перформанси и сигурност. Секоја SQL 2008  база на податоци дозволува до 1000 MB простор.
Повеќе...
 

Declude Спам Филтер

teranetsolutions-hostingСите емаил сандачиња имаат моќен и ефективен спам филтер. Declude користи интелигентен филтер за го препознае спамот кој многу други филтри го сметаат за добар емаил блокирајќи 99% од несаканиот маил.

Повеќе...
 

Нарачај веднаш

Хостингот Вклучува:

01.Неограничен број на домени

02.Сервиси кои се прилагодливи

03.Стандарден хостинг пакет

04.Инстантно активирање

05.Сопствен процес за секој домен

 

Tier 1

hosting-tier1Multi-Backbone Network со квалитетна брзина до повеќе од 14 провајдери за брзи и сигурни трансфери.
 

Квалитетено SCSI / SAS складиште

hosting-scsiSCSI / SAS дисковите овозможуваат побрзо процесирање на податоци и поголема сигурност од SATA дисковите.
Повеќе...
 

Дневен бекап

teranetsolutions-backupБекап на сите фајлови, бази и емаил сандучиња се прави на дневна база. Бекаповите се достапни на корисниците без никаква надокнада 30 дена од датата на барање.
 

АЈАХ базиран маил

teranetsolutions-smartermailSmarterMail дозволува побрз и поефективен начин на проверка на емаил насекаде каде што одите со изглед на Outlook и брз AJAX интерфејс. POP3, IMAP4, и SMTP пристап е дозволен од сите e-mail клиенти, мобилни уреди и PDA.
 

Напредна статистика

smarterstatsSmarterStats овозможува детален сообраќај и статистика со флексибилност невидена до сега.
 

Microsoft Access

accessЦелосна поддршка за и неограничен број на MS Access бази со заштитен фолдер за базата. Сопствени DSN можат да бидат креирани за секоја база од контролниот панел.
 


Прати на пријателПоследни проекти

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="loadbody" loaddelay="0" notshowagain="0" notshowagaintime="0" dismissbuton="false" class="" captionText="" positions="bottom, right" display="show" src="/rainka.jpg,sam-8.jpg,sam-9.jpg,sam-10.jpg,sam-11.jpg,sam-12.jpg,sam-13.jpg,sam-14.jpg,sam-15.jpg,sam-16.jpg,sam-21.jpg,sam-23.jpg,sam-24.jpg,sam-25.jpg,sam-26.jpg"} {/highslide}