Пакети

 

Мини пакет

Пакетот Мини е најмалиот во групата на паке...

 

Миди пакет

Миди пакетот Миди пакетот ги содржи сите на...

 

Макси пакет

Макси пакетМакси пакетот е наменет за сите ...

 

Хостинг

1 Домен контактирајте не Неогра...

Web Dizajn Teranetsolutions, Веб дизајн Теранетсолуции

Cpay magento

Joomla-virtuemart Cpay Модул

Virtuemart екстензија за користење на Cpay (casys) Македонија во електронското банкарство.

Повеќе...
 
Cpay magento

Wordpress-woocommerce Cpay Модул

Woocommerce екстензија за користење на Cpay (casys) Македонија во електронското банкарство.

Повеќе...
 
Cpay magento

Magento Cpay Модул

Магенто екстензија за користење на Cpay Македонија во електронското банкарство.

Повеќе...
 

Што е CRM

Customer relationship management или (CRM)  се методи кои компаниите ги користат за да комуницираат со своите клиенти. Овие методи вклучуваат обука на вработените и CRM софтвер. Се дава посебен акцент на повици од клиенти и емаил-ови на клиенти, но информациите собрани од CRM софтверот може да се користат за промоции, анкети или било кој начин да се дознае задоволството на клиентите.

Повеќе...
 

Поволностите на готовите пакети

Изработка на интернет страна од пакет, првенствено значи да се прилагоди на дефинирана големина и карактеристики на пакетот.
Повеќе...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL


Прати на пријателПоследни проекти

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="loadbody" loaddelay="0" notshowagain="0" notshowagaintime="0" dismissbuton="false" class="" captionText="" positions="bottom, right" display="show" src="/rainka.jpg,sam-8.jpg,sam-9.jpg,sam-10.jpg,sam-11.jpg,sam-12.jpg,sam-13.jpg,sam-14.jpg,sam-15.jpg,sam-16.jpg,sam-21.jpg,sam-23.jpg,sam-24.jpg,sam-25.jpg,sam-26.jpg"} {/highslide}

Следни проекти

Регулаторна агенција Веб страна за агенција за регулирање на пазарот на железничките услуги
Авто Клуб Веб страна за љубителите на добри автомобили.Страната е во изработка
{jatabs type="modules" animType="animNone" style="quartz" position="top" widthTabs="120" heightTabs="25" width="100%" height="auto" mouseType="click" duration="1000" colors="10" module="ja-tabs" }{/jatabs}

Моментално посетители

Моментално има 7 посетители на страната